Wie ben ik:

Mijn naam is Mirke de Kruijf. Al ruim 10 jaar beoefen ik vol passie Tai Chi, ervaar de vele voordelen, de diversiteit en de ontspanning.
Graag draag ik dit uit en heb, naast een interne opleiding bij Meester Judith van Drooge van Inner Touch Tai Chi, de rijkserkende opleiding Leraar Martial Arts (NOC-NSF) in de discipline Tai Chi gevolgd en ben nu ook gecertificeerd door mijn grootmeester W.C.C. Chen.

 

Wekelijks geef ik met veel plezier diverse lessen. Tai Chi zet je ‘aan’, het maakt je scherp en ontspant. Gebalanceerd en fit voor elke uitdaging op alle vlakken in het leven. Tijdens de les maak je ook kennis met de Chinese filosofie, welke verweven is in de bewegingsleer Tai Chi. Preventief aan de slag gaan met jezelf.
Tai Chi wordt al geruime tijd ingezet voor valpreventie.
Vanuit rust beweging beleven. Tai Chi verbetert je balans en lichaamshouding. Het versterkt je gronding. Je krijgt een rustigere, diepere ademhaling en ervaart meer ontspanning wat doorwerkt in de nachtrust. Tai Chi bevordert een langere concentratie en meer focus. Voel je welkom.